Dezvaluiri

Stăpânul Viselor si fratii lui Nesfarsitii: Moartea, Dorința, Disperarea, Distrugerea, Delirul, Destinul

Majoritatea oamenilor de pe această planetă consideră moartea ca elementul terminal al unei vieţi singulare. O adevărată tragedie de proporţii uriaşe. Noi, oamenii obişnuiţi, nu înţelegem că viaţa în acest corp fizic este doar o parte a existenţei, şi că dincolo de ea există o realitate mult mai vastă şi mai vie. Dar, moartea nu este singura modalitate de a ajunge dincolo de viaţa fizică. “Lumea de dincolo” este un termen generic care cuprinde, de fapt, tot ceea ce există în realitatea non-fizică. Raportul între fizic şi non-fizic este similar cu sâmburele de piersică faţă de întreaga piersică. În această analogie, piersica este universul non-fizic, iar micul sâmbure este universul fizic. Dar cum putem experimenta acest univers non-fizic? Se spune că nimeni nu s-a întors din morţi. Şi totuşi, există foarte multe exemple de experienţe la graniţa dintre viaţă şi moarte care ne aduc informaţii despre lumea de dincolo. În plus, printro pratică consecventă şi asiduă, putem dobândi abilitatea de a călători în aceasta lume non-fizică, la voinţă, fără a pune în pericol corpul fizic.

Vezi online cu traducere clipul video selectat din serialul netflix:

The Sandman (TV Series 2022)

De la început trebuie să spunem că omul nu dispune numai de un trup fizic (necesar în acest plan fizic), ci şi de corpuri corespunzătoare acţiunilor în celelalte planuri non-fizice. Întro primă categorisire, există planul fizic, planul astral [atenţie – nu are nicio legătura cu astrele cosmice] şi planul cauzal. Detaliind, planul astral are trei componente: astralul inferior, astralul median şi astralul superior. Diferenţa între toate aceste universuri este dată de frecvenţa specifică de vibraţie, care determina “calitatea” şi luminozitatea planului respectiv. Desprinzându-ne de corpul fizic, pe care îl lăsăm în acest plan fizic, suntem mai liberi şi ne putem deplasa cu uşurinţă în universul astral care are frecvenţa de vibraţie similară cu cea a corpului nostru astral. Vom ajunge în planul astral specific nivelului de vibraţie predominant al corpului astral (pe care ne-am stabilizat până în momentul respectiv). În timpul acestei vieţi pământeşti ne “formăm” un mod de a gândi şi de a fi, de a vedea lucrurile şi situaţiile, şi aceasta se traduce printr-o anumită frecvenţă de vibraţie predominantă, stabilă. Aceasta ne defineşte ca şi corp astral. Odată ajunsi în universul astral, ne vom îndrepta aproape fără să ne dăm seama către planul astral corespunzător care are aceeaşi frecvenţă de vibraţie ca şi a noastră.

De aceea, dacă sentimentele noastre predominante sunt teama, frica, mânia, violenţa, agresivitatea, resentimentele şi închistarea, atunci vom ajunge întrun plan astral inferior care este caracterizat de astfel de conjuncturi specifice enumerate anterior şi în care trăiesc fiinţe umane similare nouă. Vom avea parte de o experienţă în care sentimentele enumerate mai sus se vor manifesta în deplinătate.

Dar dacă suntem împăcaţi, armonioşi şi plini de bunăvoinţă, iubire şi detaşare, atunci vom fi atraşi către o lume astrală în care aceste calităţi sunt exprimate la maxim, atât în ceea ce priveşte oamenii, cât şi conjuncturile şi aspectul general al acelui plan astral.

Planul astral inferior cuprinde o mulţime de lumi care pot fi descrise ca întunecate, iar echivalentul creştin este iadul sau purgatoriul. Planul astral median este guvernat de o frecvenţă de vibraţie mai înaltă, cuprinde lumi în care majoritatea oamenilor se regăsesc destul de firesc. Planul astral superior are o frecvenţă de vibraţie şi mai înaltă, iar corespondentul creştin este paradisul. În aceste tărâmuri lumina este mult mai prezentă decât în celelalte planuri astrale, iar culorile au nuanţe unice, neîntâlnite pe Pământ. Cu o frecvenţă şi mai înaltă faţă de planul astral, planul cauzal este un tărâm al inspiraţiei divine, armoniei, lipsit de conflict sau dorinţe.

Planurile astrale sunt similare cu lumea fizică, dar au o constituţie specific astrală. În toate lumile non-fizice (inclusiv planurile astrale), orice gând poate să creeze realitatea, şi de aceea uneori se spune că realitatea astrală este “flexibilă“, faţă de cea fizică care este “stabilă“.

Lumile astrale inferioare au o frecvenţă de vibraţie mai apropiată de universul fizic, şi sunt populate de fiinţe umane la care predomină o gândire materialistă şi care nu pot gândi decât în modul existenţei fizice. Nu s-au gândit niciodată că viaţa înseamnă mult mai mult decât existenţa fizică, şi nu pot conştientiza aspectele mentale şi spirituale.

În lumile astrale superioare, puritatea, curăţenia, armonia şi buna organizare se văd la tot pasul. Toate planetele sunt locuite la nivelele superioare, şi putem întâlni lacuri şi cascade de o frumuseţe incredibilă, munţi şi câmpii minunate, în culori care par “din altă lume”. Mulţi dintre cei care intenţionează să descopere lumile astrale prin experienţă proprie, încep prin a învăţa să iasă din corpul fizic, pentru a se obişnui cu realitatea corpului astral. Înainte de a călători în universul astral, realitatea imediată este un bun început (fiind familiară) pentru a testa capacităţile corpului astral. Iată mai jos ce povesteşte un subiect în legătură cu experienţa sa după ce a ieşit din corpul fizic:

“Mă aflam în pat şi mă pregăteam să adorm. M-am concentrat să fac corpul să adoarmă. Imediat ce am reuşit, am ieşit afară din corpul fizic şi m-am uitat la el, eram uimit şi foarte fericit. M-am dus în sufragerie şi am compus un mic cântec la chitară. Am ţinut minte fiecare notă muzicală. Apoi m-am imaginat că sunt în pat. Apoi chiar ştiam că sunt în pat, şi m-am trezit ca să scriu pe o foaie de hârtie fiecare notă din cântecul compus în cealaltă lume.”


Dacă informațiile găsite aici te-au ajutat, spune "mulțumesc" printr-o donație:


Hide picture