Dezvaluiri

Despre prelugirea vietii cu ajutorul timpului care inseamna bani si putere

În cartea sa, „Calatorii indepartate„, Robert Monroe descrie contactul pe care l-a avut cu o Entitate luminoasă, într-o experiență în afara corpului. Robert Monroe este cel mai important cercetător al fenomenului Decorporalizării…el a înființat și un Institut, investigând științific acest fenomen (Institutul Monroe). Monroe a declarat că acea Entitate i-a comunicat că atunci când oamenii mor energia acestora este recoltată de ființe inter-dimensionale ce o utilizează pentru a-și prelungi durata vieții. Entitatea a susținut că Universul este o grădină creată de „aceste ființe”, și reprezintă sursa lor de hrană. Potrivit declarației lui Monroe, animalele sunt intenționat poziționate pe această planetă pentru a se hrăni cu plante și alte animale, eliberând energia vieții victimelor pentru a putea fi recoltată de alții. Într-o luptă prădător-pradă, ambii combatanți produc o energie foarte mare. Vărsarea de sânge ce are loc într-o luptă pe viață și pe moarte eliberează această energie intensă, pe care Entitățile luminoase o denumesc „Loosh„. De asemenea, Loosh este recoltată și din starea de depresie pe care oamenii și animalele o dezvoltă atunci când suferă de singurătate, precum și din starea emoțională generată în momentul în care un părinte este nevoit să apere viața copilului său. O altă sursă Loosh o reprezintă fenomenul de idolatrie/adulare, specific omului. Potrivit informațiilor transmise lui Monroe, creatorii noștri, „recoltatorii cosmici de energie„, au echipat animalele de pradă cu anumite dispozitive (colți, gheare și super-viteză), în scopul de a prelungi agonia prăzii și, ca consecință, de a se produce o cantitate și mai mare de Loosh. Cu alte cuvinte, cu cât se produce mai multă suferință se generează o cantitate tot atât de mare a energiei, recoltată apoi de creatorii noștri. Aceste informații pe care le-a primit Monroe (care i-au indus o stare de depresie ce a durat două săptămâni) corespund informațiilor prezentate în câteva dintre cele mai vechi scrieri ale umanității, descoperite în India: Vedele, Upanișadele și Puranele.

Vezi clip video cu traducere din filmul :

Creștinismul, religia dragostei frățești, implică sacrificiul de sânge, adânc înrădăcinat în tradiția iudaică. Biblia declară că Iisus este Fiul lui Dumnezeu (Iehova), acesta anunțându-i botezul: „Acesta este Fiul Meu prea iubit, în care Îmi găsesc plăcerea.” (Matei: 17: 5) Unde era Iisus atunci când tatăl său a poruncit sacrificarea canaaniților?! Însuși Iisus devine un sacrificiu de sânge, fapt ce este decretat în slujba Liturghiei catolice, în timp ce protestanții se îmbăiază în sânge pentru „a fi salvați”…creștinii nu sunt străini de sacrificiul de sânge. Dacă suferința și moartea sunt parte a Creației pe care nimeni (inclusiv zeii) n-o poate controla, atunci ar exista un motiv sau altul pentru a fi mai iertători. S-ar putea accepta chiar și povestea care spune că ei au nevoie de noi, primind sprijin prin credința noastră, iar noi avem nevoie de ei pentru a ține Universul în mișcare. Chiar și așa, în cazul în care în această ecuație apare sacrificiul de sânge, trebuie să abandonăm nava. Una este faptul că zeii nu pot interveni și elimina suferința și moartea pământeana, și cu totul altceva faptul că ei caută să trăiască și să evolueze de pe urma acestora…sau, și mai rău încă, faptul că ei înșiși le-au impus în această creație a lor. Și asta este ceea ce indică atât ritualul sacrificiului de sânge, cât și scrierile referitoare la el. Atunci când cele mai vechi scripturi ale lumii ne spun că am fost creați ca hrană pentru zei, trebuie să ne întrebăm dacă dorim să trăim într-un Univers în care acest lucru ar putea fi adevărat. Așa încât, dacă nu mai dorim să trăim ca până acum trebuie să căutăm ceva mai bun. Pentru a ne regăsi identitatea și puterea trebuie să căutăm altceva, fundamental mai bun decât Universul fizic. Și eu simt, la fel cum simt tot mai mulți oameni în ziua de azi, că există ceva, dincolo de acest Univers pe care-l cunoaștem…ceva în afara acestei Cutii, în afara acestui Sistem. Acest Ceva trebuie căutat, găsit și apoi stabilită o conexiune permanentă.

Colectorii de energie au dezvoltat o întreagă tehnologie cu instrumente complementare pentru recoltarea de Loosh, energie de la unităţile de Tip 4M (Oamenii). Cele mai comune au fost numite iubire, priete­nie, familie, lăcomie, ură, durere, vină, boală, mândrie, ambiţie, proprietate, posesie, sacrificiu – şi, pe o scară mai largă, naţiuni, se­parări pe provincii, războaie, foamete, religie, maşini, libertate, in­dustrie, comerţ, ca să menţionăm doar câteva. Producţia de Loosh, energie este mai mare decat oricand …


Dacă informațiile găsite aici te-au ajutat, spune "mulțumesc" printr-o donație:


Hide picture