Ra Uru Hu – Harta unică prin Human Design si Tipul Generator, Manifestor, Proiector, Reflector

Ra Uru Hu a fost fondatorul și mesagerul Human Design System. Ra s-a născut Alan (Robert) Krakower în Montreal, Canada, pe 9 aprilie 1948, și și-a petrecut primii ani acolo. După ce a obținut o diplomă de licență în arte, cariera sa l-a condus în lumea afacerilor ca director de publicitate, editor de reviste și producător media. Artele erau importante pentru Ra și s-a exprimat ca compozitor și interpret de-a lungul vieții sale.

În 1983, a părăsit Canada pentru a călători, în cele din urmă și-a găsit drumul spre insula Ibiza, unde și-a petrecut ani de zile lucrând ca profesor de școală.

În ianuarie 1987, a avut o experiență mistică neobișnuită, urmată de o întâlnire cu „o Voce”, o inteligență cu mult superioară a ceea ce a experimentat vreodată. Această întâlnire a durat opt ​​zile și nopți în care a primit o transmisie de informații – ceea ce este cunoscut astăzi sub numele de „Sistemul de proiectare umană”.

În 1989, după întâlnirea sa cu Vocea, Ra Uru Hu a scris Rave I’Ching, fundația pe care se bazează Human Design și cheia pentru deblocarea codului geneticii noastre. Fiind cel mai vechi dintre textele clasice chinezești, I’Ching, sau Cartea Schimbărilor, este un instrument antic de divinație folosit de peste trei mii de ani. Ra și-a dedicat următorii 25 de ani din viață dezvoltării și predării Sistemului în întreaga lume. Împreună cu familia, a locuit în Statele Unite, Germania și, de cele mai multe ori, în Ibiza, Spania, unde a murit în martie 2011.

Vezi online cu traducere:


Daca apreciezi informatiile publicate si dorești sa ajuți acest blog:


Descarcă aplicaţia TrezireaInteligentei


Hide picture