Robert A. Monroe – Oamenii, resurse care urmeaza sa fie convertite in capital

Era acolo – o unitate experimentală din a Patra Cultură, una dintre cele care conţinea o bucată din Sine, în tiparul ei funcţional. Stătea singură sub partea superioară cu frunze a unei unităţi mari din a Doua Cultură. Nu îi era „foame”. Nu era în conflict cu o altă unitate din a Patra Cultură. Nu acţiona în apărarea „tinerilor” ei. Atunci, de ce emana Loosh distilat, într-o cantitate atât de mare?

Cineva s-a apropiat. Percepţia lui a intrat în unitatea Modifica­tă a celei de-a Patra Culturi şi atunci şi-a dat seama. Unitatea se sim­ţea singură! Acesta era efectul pe care îl producea Loosh distilat.

Pe măsură ce Cineva s-a retras, a observat o altă nepotrivire neobişnuită. Unitatea Modificată din a Patra Cultură a devenit brusc conştientă de Prezenţa Lui. Se prăbuşise şi avea convulsii ciu­date, pe formaţiunea solidă de bază. Lichid limpede era expulzat din cele două orificii de radiaţie-percepţie. Odată cu această acţi­une, emisia de Loosh distilat a devenit şi mai pronunţată.

Din acest lucru, Cineva a promulgat acum celebra sa Formu­lă DLP, care este în vigoare în Grădină, în acest moment.

Rezultatul poveştii este bine cunoscut Cineva a inclus princi­piul în formula sa: …Crearea de Loosh pur, distilat se datorează unităţilor de Tip 4M, prin acţiunea de neîmplinire – dar numai în cazul în care un astfel de tipar este adoptat la un nivel de vibraţie superior limitelor senzoriale ale mediului. Cu cât intensitatea unui astfel de tipar este mai mare, cu atât cantitatea de Loosh distilat va fi mai mare…”

Pentru a pune în formula în vigoare, Cineva a conceput câte­va modificări subtile în Grădina sa, toate familiare oricărui istoric. Divizarea tuturor unităţilor de Cultură în Jumătăţi (pentru a genera singurătate, în timp ce încearcă să se reunească) şi încurajarea poziţiei dominante a unităţii de Tip 4M sunt două dintre inovaţiile cele mai demne de menţionat.

Aşa cum apare acum, Grădina este un spectacol fascinant de eficienţă. Colectorii au devenit, de multă vreme, Maeştri în Arta Formulei DLP. Unităţile de Tip 4M domină şi s-au răspândit în întreaga Grădină, cu excepţia porţiunilor mai adânci din mediul li­chid. Acestea sunt producătorii principali de Loosh distilat.

Din experienţă, Colectorii au dezvoltat o întreagă tehnologie cu instrumente complementare pentru recoltarea de Loosh, de la unităţile de Tip 4M. Cele mai comune au fost numite iubire, priete­nie, familie, lăcomie, ură, durere, vină, boală, mândrie, ambiţie, proprietate, posesie, sacrificiu – şi, pe o scară mai largă, naţiuni, se­parări pe provincii, războaie, foamete, religie, maşini, libertate, in­dustrie, comerţ, ca să menţionăm doar câteva. Producţia de Loosh este mai mare decat oricand …

 


Cartile lui Robert Monroe se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


Dacă informatiile găsite aici te-au ajutat, spune "mulțumesc" printr-o donație:


Hide picture