Barbara si Gerry Clow – Cele sase polaritati de pe Roata lui Doisprezece

IMG_20160709_103256

Dimensiunea noastră (3D) materializează multe lumi în formă fizică. Totuşi, în timp ce trăim în lumea noastră, suntem adesea sfâşiaţi de dualităţi. Deoarece aici se materializează atât de multe lumi, prin tranzitarea câmpurilor polarizate emoţional din 4D, percepem ideile ca fiind ori una, ori alta, albe sau negre, bune sau rele.

Atunci când analizăm o dilemă, o parte sau cealaltă reprezintă doar o gamă de posibilităţi. Intrucât dimensionalitatea este atât de subtilă şi de amplă, acest sistem important al polarităţii există pentru a ne conecta şi a ne extinde suficient de mult sentimentele. Dimensiunile mai înalte se deschid şi mai mult, iar noi ne putem simţi ca fiind stimulaţi de fiinţe avansate. La fel cum procedăm cu sfântul ceas, putem divide totul, definindu-ne credinţele ca fiind aceasta sau aceea. Dar atunci vom fi pierdut întregul spectru al conştiinţei noastre, pentru că ne-am înţepenit într-o singură paradigmă colectivă.

Pi afirmă că acest lucru denotă o imaginaţie limitată – ceea ce nu conta prea mult în trecut. Acum, că se apropie sfârşitul calendarului mayaş, lumea e divizată de dualitate. Pi oferă un instrument care am observat că îi ajută pe majoritatea oamenilor să se extindă dincolo de dualitate – cercul împărţit în douăsprezece părţi, care funcţionează ca şase polarităţi vii în viaţa noastră. Această roată ne ajută să ieşim din câmpul arhetipal 4D, ca să ajungem la o viziune mai largă şi să ne împământăm cu fermitate în 3D. Această roată ne învaţă să ne echilibrăm conştiinţa, respectând, cu înţelepciune, polarităţile.

IMG_20160709_103238

Folosirea cu intentie a celor şase polarităţi – sine / ceilalţi, împământare / eliberare, integrare în 3D/ unirea cu spritul , Sentiment / Putere , Creare / Daruire , A fi aici si acum / Beatitudine, constitue modalitatea ideala de a gestiona multitudinea de sentimente 4D.

Atunci când folosim polarităţile, ca să navigăm prin 3D, putem trata cu blândeţe legătura pe care o avem cu dramele arhetipale, cum ar fi lupta dintre creştinism şi islamism. In loc să fim traşi înainte şi înapoi de arhetipuri [ ce nu duc nicăieri – occidentul este bun / lumea musulmană este rea, sau invers – ne putem procesa şi echilibra credinţele personale, astfel încât să nu mai fim prinşi în capcana dualităţii. Persoanele care echilibrează polarităţile şi unifică dualităţile sunt „împă-mântători“ în 3D, întrucât dualităţile sunt diviziuni colective false şi periculoase, care pot vicia lumea din 3D. Iată modalitatea prin care fiecare dintre noi poate lucra, cu ajutorul celor şase polarităţi, ca împământător şi factor de echilibrare al dimensiunii noastre.

1. Atunci când echilibrăm polaritatea sine / ceilalţi, avem un simţ clar al sinelui, în timp ce suntem în armonie cu ceilalţi. Nu putem distruge viaţa celorlalţi, doar pentru că ne dorim ceva pentru noi înşine.

2. Atunci când echilibrăm polaritatea împământare / eliberare, avem lucrurile ce ne sunt necesare ca să trăim in 3D şi renunţăm la tot ce nu avem nevoie. Incetăm să mai irosim resursele planetei, pentru că nu ne mai trebuie atât de multe lucruri.

3. Atunci când echilibrăm polaritatea integrare în 3D / unirea cu spiritul, suntem efectiv în contact cu cei conectaţi cu noi, în timp ce suntem liberi să ne acordăm cu tărâmurile spirituale. Incetăm să ne desprindem de realitate, atunci când intrăm în contact cu spiritul – iar atunci când suntem în comuniune cu spiritul, rămânem conectaţi în 3D.

4. Atunci când echilibrăm polaritatea sentiment / putere, suntem foarte atenţi la ceilalţi, în clipa în care ne folosim puterea. Nu-i putem domina pe ceilalţi, pentru că putem simţi modul în care percep ei viaţa.

5. Atunci când echilibrăm polaritatea a crea / a dărui, creăm lucrurile pe care am venit să le creăm şi găsim metode pentru a ne împărtăşi darurile. Nu putem să nu ne exprimăm, deoarece suntem permanent impulsionaţi să împărtăşim această bucurie.

6. Atunci când echilibrăm polaritatea a fi aici şi acum / beatitudine, suntem în acum, în timp ce plutim într-o stare de fericire. Ne menţinem într-o stare înaltă de conştiinţă, prin faptul că rămânem centraţi.

Această paradigmă simplă ne face stăpânii propriei noastre persoane. Atunci când trăim astfel zi de zi, suntem împământaţi în 3D. Putem simţi şi ne putem bucura de forţele din 4D, atunci când acestea cooperează în mintea noastră şi este amuzant să vedem măreaţa poveste arhetipală. Ea este o ţesătură formată din toate gândurile şi sentimentele noastre, care ne conectează cu toţi ceilalţi. Asta înseamnă să trăieşti zi de zi, înţelegând cursul colectiv al menirii în lume, ce se revarsă în grandioasa poveste a timpului.

 
Cartile lui Barbara Hand Clow se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 


O donatie este un mod de a spune ca apreciati acest blog si articolele publicate. Multumesc frumos tuturor celor care ma sustin si tuturor celor care apreciaza informatiile publicate. Fara voi dragilor, acest blog nu ar exista!


Hide picture