Articole

Jerry Marzinsky – Despre ganduri si cum dupa atacul lor te simti fara energie

Dr.ph.Jerry Marzinsky este un medic licențiat in sănătatea mintală și consilier psihologic, care a petrecut peste 35 de ani în domeniul problemelor de sănătate mintala din Georgia și Arizona. Dr. Jerry M., ne împărtășește experiențele sale cu pacienții care au fost diagnosticați ca schizofrenici. El a aflat de-a lungul timpului că “vocile” pe care oamenii le auzeau în cap au fost nu doar halucinații audio, ci și entități reale care dau gânduri negative în mintea pacienților și chiar ii pot obliga să-și facă rău, sau sa faca rau altora. Dr. Jerry M., de asemenea, a petrecut timp ca un consilier de sănătate mintală în Sistemul Penitenciar și a constatat că mulți dintre prizonierii care erau considerați schizofrenici sau instabili din punct de vedere psihic au fost, de asemenea, chinuiti de voci. Aceste “voci” pot oferi instrucțiuni detaliate indivizilor și chiar par să fie familiarizați cu geografia îndepărtată și comportamentul viitor al oamenilor. Acesta este unul dintre cele mai importante interviuri acordate vreodată de un expert în materie de sănătate mintală cu un background verificabil. Jerry a fost în tranșee vindecând oameni chinuiti de entități negative. Dr.Jerry M. vorbeste, de asemenea, despre natura adevarata a instruirii de doctorat in domeniul psihiatric si despre modul in care se intentioneaza sa se spele creierul viitorilor doctori in a crede ceea ce li se spune si de a face ceea ce sistemul doreste sa faca.

Vezi online cu traducere:

Rezultatul final al luptei mele interioare a fost un sentiment de premoniție; sentimentul că mă aflu în fața a ceva iminent și periculos. Am făcut cercetări extensive și am căutat subiectul zburătorului în alte culturi, dar nu am găsit niciunde referințe cu privire la asta. Don Juan părea să fie singura sursă de informație în această privință.

Data următoare când m-am întâlnit cu el, am trecut direct la discuția despre zburători. I-am spus, “Eu am făcut tot ce am putut ca să fiu rațional cu privire la acest subiect, însă nu pot. Există momente când sunt total de acord cu tine în ceea ce privește răpitorii.”

“Concentrează-ți atenția pe umbrele mișcătoare pe care le vezi efectiv”, spuse don Juan zâmbind. I-am spus lui don Juan că umbrele alea aveau să fie sfârșitul vieții mele raționale. Le vedeam peste tot. De când plecasem de la el, nu mai puteam să dorm în întuneric. Nu mă deranja deloc să dorm cu luminile aprinse. Însă în clipa în care stingeam luminile, totul în jurul meu începea să țopăie. Nu vedeam niciodată chipuri sau forme întregi. Ci doar umbre întunecate și mișcătoare.

“Mintea zburătorului nu te-a părăsit”, spuse don Juan. “A fost rănită grav. Face tot ce poate să își refacă relația cu tine. Dar ceva din tine s-a rupt pentru totdeauna. Zburătorul știe asta. Adevăratul pericol este ca mintea zburătorului să câștige obosindu-te și forțându-te să renunți, jucând jocul contradicțiilor și contrazicând tot ce spun eu.

Vezi tu, mintea zburătorului nu are concurență. Atunci când propune ceva, ea este de acord cu propria ei propunere și te face să crezi că ai făcut ceva bun. Mintea zburătorului o să îți spună că tot ce îți spune Juan Matus este o aberație, apoi aceeași minte va fi de acord cu propunerea ei, ‘Da, bineînțeles că e o aberație’, o să spui și tu. Ăsta e felul în care ne înfrâng.

Zburătorii sunt o parte esențială a universului și trebuie să fie luați drept ceea ce sunt cu adevărat: niște ființe uluitoare și monstruoase. Ei sunt mijlocul prin care universul ne testează. Noi suntem sondele de energie create de univers”, a continuat el ca și cum nici nu aș fi fost acolo, “și asta pentru că suntem deținătorii unei energii care are conștientizare, astfel fiind mijlocul prin care universul devine conștient de sine.

Zburătorii sunt adversarii noștri implacabili. Nu pot să fie luați drept altceva. Dacă reușim să înțelegem asta, universul ne permite să mergem mai departe.

 
Cartile lui Don Miguel Ruiz se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

   
Cartile lui Carlos Castaneda se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

   
Cartile lui Jakob Bohme se pot vedea la linkurile de mai jos:

- link 1 - aceasta pagina

- link 2 - aceasta pagina

 

Dacă informațiile găsite aici te-au ajutat, spune "Mulțumesc" printr-o Donație:


Hide picture