Articole

Samael Aun Weor – Trinitatea divina

Sfintele Scrieri ale Indiei afirmă că ombilicul, inima şi gatul sunt centri de foc ale organismului uman şi ele adaugă că meditand asupra acestor centri le vom intalni pe Maeştrii Saraswati, Lakshmi şi Parvati sau Girija, in ordine ierarhică succesivă. Aceşti trei Maeştrii, lucrează cu cele trei profunzimi ale Strălucitorului nostru Dragon al Inţelepciunii. Aceşti trei mari Maeştri manipulează forţele care vin din cele trei aspecte ale Logosului Solar. Saraswati lucrează cu forţele Tatălui; Lakshmi lucrează cu forţele Fiului, iar Parvati cu forţele Spiritului Sfant.

Saraswati exercită o putere asupra minţii omeneşti; Lakshmi guvernează corpul astral iar Parvati işi exercită puterea asupra corpului fizic. Ucenicul trebuie să-şi perfecţioneze corpul fizic obişnuindu-l să practice Magia Sexuală cu Soţia sa Preoteasă; această muncă e foarte anevoiasă şi dificilă. Insoţitorul trebuie să-şi
perfecţioneze corpul astral pană la a-l face un instrument util in toate imprejurările.

Maestrul trebuie să-şi perfecţioneze corpul mental cu puterea focului care străluceşte intr-o mare orchestraţie universală. Unicenicul trebuie să-l invoce pe Maestrul Parvati pentru ca el să-l ajute să-şi controleze organele sexuale in timpul practicii Magiei Sexuale.

Insoţitorul trebuie s-o invoce pe Lakshmi pentru ca ea să-l inveţe să iasă in corp astral; este urgent de invăţat a călători intr-o manieră conştientă şi pozitivă in corp astral.

Maestrul trebuie să o invoce pe Saraswati pentru ca ea să-l ajute să-şi Cristifice mintea; aceste invocări se fac in timpul Magiei Sexuale. Trebuie invocate forţele Sfantului Spirit in timpul Magiei Sexuale. Este necesar a chema forţele lui Cristos pentru ca ele să aducă naşterea Astral-Cristosului in fundul universului nostru
interior. Este indispensabil a cere forţelor Tatălui un ajutor pentru mintea noastră; trebuie să creăm Mental-Cristosul.

Vehiculele fizic, astral şi mental trebuie să fie transformate in instrumente fine ale Spiritului. Trebuie să invăţăm să ieşim in mod conştient in corp astral. Să ne amintim că in interiorul astralului se află Mintea. Trebuie să vizităm in mod conştient Templele Lojei Albe. In astral putem studia la picioarele Maestrului.

Vom da acum Mantrele pe care le predă un inţelept intr-una din cărţile sale pentru a ieşi in astral. Aceste Mantre sunt in limba Sanscrită şi Yoghinii din India se servesc de ele pentru ieşirea in Astral.

MANTRE PENTRU IEŞIRILE ASTRALE:

“Hare Ram. Hare Ram, Ram, Hare Hare. Hare Cristo. Hare Cristo, Cristo Cristo, Hare, Hare. Hare Murare Modup Coiptus Hare Copal Govind Mukum Sonre. Mage Prage Yodi Kolpi Basi Parvot Tullo Hiro No Dane En Bai de Nem. Sri Govind, Sri Govind. Sri Govind. Sri Govind. Ganesha Namp.”

Invăţăcelul trebuie să doarmă cu capul spre Nord sau spre est. Este necesar ca el să inceapă prin a invăţa pe dinafară aceste Mantre ale Indiei. El se va culca apoi in decubitus dorsal (pe spate) şi il va implora, chema, invoca din tot sufletul său pe Maestrul Lakshmi pentru ca să-l facă să iasă in corp Astral in mod conştient şi pozitiv in numele lui Cristos.

INVOCARE:

In numele lui Cristos, prin Gloria lui Cristos, prin Puterea lui Cristos, te chem, Lakshmi, Lakshmi, Lakshmi. Amin.

Veţi repeta această invocare de zeci şi sute de ori, implorandu-l pe Maestrul Lakshmi să vă facă să ieşiţi in mod conştient din corpul fizic şi să vă inveţe să călătoriţi in mod conştient in corp astral.

După ce aţi făcut invocaţia, recitaţi Mantra Sanscrită de zeci, de sute de ori, cu mintea concentrată asupra lui Cristos. Aţipiţi liniştit vocalizand mantrele.

Trezindu-vă din somn, practicaţi imediat un exerciţiu de retrospecţie pentru a vă aminti unde aţi mers, cu cine aţi vorbit, ce aţi văzut şi auzit etc.

Trebuie rugată Lakshmi să vă inveţe să ieşiţi in mod conştient in astral.

Trebuie să aveţi o răbdare la fel de mare ca cea a Sfantului Iov, pentru a invăţa să ieşiţi in corp astral. Să ne amintim că Gradul ucenicului are o durată de şapte ani şi numai după şapte ani incep primele sclipiri de iluminare.

Ţinem să-i avertizăm pe studenţi ca să ştie la ce să se aştepte. Curioşii, profanii şi profanatorii ar trebui să se retragă. Această ştiinţă nu este pentru curioşi.

Pe măsură ce Invăţăcelul practică Magia Sexuală cu soţia sa Preoteasă, pe măsură ce el işi indreaptă conduita şi se sanctifică, splendorile şi puterile Intimului (Spiritul) incep să se reflecte in astralul său şi in mintea sa. Atunci vine Iluminarea. Iată drumul. Insă această Iluminare nu survine, in general, decat după Gradul de Ucenic (Vorbim in termeni de Masonerie ocultă).

Fiecare Candidat Veritabil pregătit pentru Iluminare va putea fi recunoscut şi testat prin Echer şi Compas.

Cand Spiritul şi personalitatea umană acţionează in ordine şi armonios, piosul este gata pentru Iluminare.

Cei care se plang că nu sunt iluminaţi nu pot rezista la proba Echerului şi a Compasului. Cand cuaternarul inferior ascultă in mod fidel de Spirit, rezultatul este Iluminarea. Atat timp cat cuaternarul inferior nu va asculta de Spirit, adică, atata timp cat persoana umană nu ştie să asculte de Sprit, Iluminarea este imposibilă.

Invăţăcelul trebuie să-şi purifice Camera in fiecare zi prin fumigaţii speciale. Tămaia purifică corpul astral. O bună Tămaie ii atrage pe Marii Maeştri de care avem atata nevoie pentru munca noastră.

Putem amesteca Tămaie cu Smirnă. Smirna purifică astralul şi imprăştie gandurile grosiere şi senzuale. Vom arde amestecul de Tămaie şi smirnă intr-o casoletă sau pe un mic cărbune incandescent.

Esenţa de Trandafir poate fi şi ea amestecată cu aceste parfumuri pentru a purifica atmosfera. Este bine să ne amintim că trandafirii au o mare putere. Trandafirul este regina florilor. Trebuie ca Trandafirul Spiritului să-şi deschidă bobocul său delicios şi parfumat asupra crucii corpului nostru. Trebuie să folosim Parfumurile pentru a crea o ambianţă pioasă in Camera Nupţială. Bărbatul şi femeia trebuie să trăiască in mijlocul parfumurilor şi al dragostei.

Tămaia şi parfumurile ard in mod delicios in toate templele Hinduşilor, a Parsilor, a Jainilor, a Shintoiştilor… Niciodată nu au lipsit tămaia şi parfumurile in templele Greciei, Romei, Persiei etc.

Invăţăcelului ii trebuie multe purificări şi sanctificări pentru a ajunge la Iluminare.

INDICAŢIE SPECIALĂ.

Isus, Marele Hierofant, a spus: “Ajută-te şi Eu te voi ajuta”.

Studentul Gnostic trebuie să-şi amintească intotdeauna de aceste cuvinte ale Maestrului. Mantrele pe care le-am invăţat mai sus pentru a ieşi in corp astral sunt minunate. Invocarea Maestrului Lakshmi este magnifică, puternică, dar studentul Gnostic trebuie s-o ajute, trebuie să se concentreze asupra regiunii ombilicului, trebuie să aţipească cantand Mantrele mental şi cand se va afla pe punctul de a Adormi cu totul, cand va simţi toropeala şi amorţeala somnului, va trebui să-şi
Imagineze că este un Vant, un Gaz, Ceva Subtil, se va simţi aerian şi gazos şi, in această stare aeriană şi gazoasă, va uita Greutatea corpului său fizic, se va gandi că poate să zboare in văzduh şi să meargă unde vrea, căci el Nu mai Are Greutate, apoi va ieşi din patul său uitanduşi Corpul Fizic, simţindu-se un nor, o aromă, o briză, un suflu divin. Nu este vorba de a se Scula in mod Mental, este Indispensabil ca Toate Acestea să se Traducă in Acţiune, in Fapte Concrete.

Odată aflat in afara corpului fizic, discipolul va ieşi din casa lui şi se va duce in corp astral la Biserica Gnostică sau indiferent in care loc in care va dori să meargă.

Cu corpul astral se poate merge pe alte planete, se pot vizita colţurile cele mai indepărtate ale cosmosului, Templele Misterelor etc. etc.

Cu Corpul său Astral invăţăcelul va putea studia Registrele Akashice ale Naturii şi va putea cunoaşte toate evenimentele trecute, prezente şi viitoare. Există o profeţie orientală care afirmă că la sfarşitul secolului douăzeci oamenii de ştiinţă vor dispune de aparate speciale de Radio-Televiziune pentru studierea Registrelor Akashice ale Naturii. Intreaga omenire va putea vedea atunci pe ecrane intreaga istorie a pămantului şi a raselor sale; Intreaga Istorie vie a Marilor Oameni ca Isus, Mahomed, Buddha, Hermes, Quetzalcoalt.

Se fac eforturi in prezent pentru a perfecţiona radioul pentru a se ajunge la captarea discursurilor lui Cicero, predicilor lui Cristos, Orfeu etc.

Aceste unde există intotdeauna, căci după cum s-a demonstrat, nimic nu incetează să vibreze in Natură, nimic nu se pierde, este vorba doar de perfecţionarea Radioului şi a Televiziunii. Nu este departe nici Ziua in care se vor inventa lentile speciale pentru a vedea corpul astral şi planul astral. Marea Lojă Albă lucrează in prezent pentru Suscitarea acestui gen de invenţii şi de Descoperiri ştiinţifice.


Dacă informațiile găsite aici te-au ajutat, spune "mulțumesc" printr-o donație:


Hide picture